Indie-ontwikkelaar Milkstone Studios is de afgelopen tijd druk bezig geweest met een nieuwe titel voor de Xbox One. Het gaat hier om Ziggurat, een game die vorig jaar al voor de PC verscheen en door vele mensen als beste indie game van 2014 gezien werd.

Ziggurat is een dungeon-crawling first person shooter met grote baasgevechten. Kamers vol met boobytraps en schatten wachten de avonturiers in het constant veranderende Ziggurat. In de game maakt de speler gebruik van alchemie en magie. Vijanden maak je af met toverstaffen of spellbooks, maar let goed op je mana, aangezien het hier tricky begint te worden. In veel games kies je tussen mana of health, hier gaat het om meer snelheid voor minder health of sneller terugkerende mana voor een langzamere ammo-refill. De keus is aan de jou!

Ziggurat

Ziggurat zal een hele lading aan wapens, perks, magische uitrusting, speelbare personages en modi bevatten met RPG elementen. De Xbox One versie van Ziggurat zal overigens verbeterde besturing en game mechanics kennen. Ziggurat voor Xbox One verschijnt op 20 maart in Nederland. Bekijk de launch trailer hieronder.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties