Berserk is een manga die in 1989 van start ging en die tot de dag van vandaag nog steeds in productie is. Naast de manga waar het dus allemaal mee begon, is er ook een anime van verschenen. In 1999 en 2004 verschenen er ook in totaal twee videogames gebaseerd op Berserk, maar daarna is er nooit meer wat mee gedaan. Hoe tof zou een Berserk game op de Xbox One zijn?

berserk

Op 15 maart jongstleden deed InformedGamerPlays een suggestie naar Phil Spencer van Microsoft op Twitter. Hij linkte naar een een Reddit discussie over een Berserk videogame en dat het echt eens tijd wordt dat we die kregen. Fans van de manga/anime vinden dat ontwikkelaar FromSoftware zich hier op moet gaan storten. De twitteraar besloot dus contact op te nemen met Phil Spencer, want het is zijn mening is hij de enige persoon die zoiets zou kunnen verwezenlijken.

Phil Spencer heeft de moeite genomen om hierop te reageren en heeft gezegd het Reddit gesprek te gaan bekijken. Dit zegt natuurlijk nog helemaal niets, maar dat hij alleen al de tijd hiervoor neemt, zegt wel wat over hem en de mogelijke kans op een Berserk game. Wellicht is de beste man zelf een groot fan van de manga/anime.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties