Join the crew, join the community! En maak kans op No Man’s Sky.

Wie had een paar jaar geleden ooit kunnen denken dat wij zo’n geweldige community zouden worden. Ik had het niet durven dromen! Maar dat hebben we wel degelijk bereikt. We zijn nu een gedegen site die het Xbox-nieuws door een groep enthousiaste gamefanaten op een eigen manier brengt.

We zijn altijd bezig met de community. Natuurlijk gebruiken we Facebook, waar we al meer dan 2000 volgers hebben, om contact met jullie te maken en we hopen jullie daar ook te blijven zien. We hebben onze geweldige site en niet te vergeten onze goed beluisterde podcast waarin we wekelijks het nieuws voorbij laten komen.

We willen graag nog dichter bij de community komen en jullie dagelijks spreken want we willen heel graag horen wat jullie nou vinden, wat jullie zoeken, waar jullie op Xbox gebied mee bezig zijn. Onze volgende stap is daarom Discord, de ontmoetingsplaats voor gamers.

Meer mogelijkheden

Discord biedt een hele hoop vette mogelijkheden. Naast chatten kunnen we nu elkaars GamerScore showen, filmpjes delen, spelletjes spelen, etc. Ook gaan we jullie belonen. Er zit namelijk een ranking aan ons Discord channel verbonden. Met deze ranking maken jullie kans op leuke prijzen.

De XBNL redacteuren zijn ook dagelijks op Discord te vinden, je kunt zien wie er online is en zo direct met ons in gesprek.

Join the crew, join the community! Cya on Discord.

Win Win Win! No Man’s Sky

Join ons Discord kanaal, stel je netjes voor en nodig je vrienden uit. Door te chatten en actief mee te doen, zorgt Discord dat je level omhoog gaat, het is net gamen! Ontstijg de rang van “XBNL Rookie” door level 3 te bereiken en word “XBNL Member”. Op woensdag 8 augustus nemen we de stand op en geven we de nieuwe spacegame No Man’s Sky weg onder een gelukkige “XBNL Member”. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan en klets met ons mee! We’ll see you on Discord!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments