Website Kotaku heeft van twee verschillende bronnen vernomen dat Activision een nieuwe Guitar Hero game in ontwikkeling heeft en de game zou dit jaar nog moeten uitkomen.

Volgens een van de twee bronnen zal de nieuwe Guitar Hero tijdens de E3 aangekondigd worden en daarnaast zou de game een stuk realistischer zijn vergeleken met de vorige games die een nogal cartoony visuele stijl hanteerde. Het publiek en de artiesten zullen er nu een stuk realistischer uitzien. Er zou ook nieuwe gitaar randapparatuur in de maak zijn voor de Xbox One.

Toen er contact met Activision werd opgenomen, werd er gezegd dat er niet op geruchten of speculaties zal worden gereageerd. Maar toch had Activision nog wat te melden en dat is altijd beter dan niets:

We don’t comment on rumour or speculation, but have previously said, that as one of the most beloved entertainment franchises, we would only bring Guitar Hero back if we developed the right innovations to usher the franchise into the new generation of gaming.”

We zullen nog een paar maandjes moeten wachten op de E3 en dan gaan we er ongetwijfeld achter komen of dit pure nonsens is of toch echt op waarheid berust.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties