De hele gamewereld hoopte al op een aankondiging van Ubisoft tijdens de afgelopen E3, maar het mocht niet zo zijn. En dus wachten we nog steeds braaf op de aankondiging van een nieuw deel. Een stemacteur hint nu naar een mogelijke nieuwe game.

Na alle geruchten rondom Splinter Cell voor en tijdens de E3 was het toch wel een tegenvaller dat we niks over een nieuwe game hoorden. Een teaser van drie seconden waarin die drie groene lampjes begonnen te branden was genoeg geweest. Niks van dit alles. Ubisoft gaf later nog wel aan dat ze de serie niet vergeten waren, maar dat er momenteel niks op de planning stond.

Een Italiaanse stemacteur hint nu echter toch wel naar een nieuwe titel. Luca Ward, de acteur die de Italiaanse stem van Sam Fisher verzorgt, heeft op zijn Facebook pagina een foto van hemzelf geplaatst naast drie groene stippen die samen het Splinter Cell logo uitbeelden. Daarnaast heeft hij in de comments eronder een link naar YouTube geplaatst met daarin de muziek van het eerste deel van Splinter Cell. Hmm, stille hint?

Ward heeft nog niet uitdrukkelijk gezegd dat hij zijn stem weer ter beschikking zal stellen voor de rol van Sam Fisher, maar er zijn wederom genoeg geruchten die de ronde doen. Insiders claimden vorige week nog dat er in 2019 een nieuwe Splinter Cell uitgebracht zal gaan worden. Nou hoopten we al dat we dan dit jaar misschien iets te horen zouden krijgen tijdens de E3, maar als de post van Ward een indicatie is dan zou dat dus ook al eerder kunnen zijn.

Een andere, iets betrouwbaardere indicatie komt van voormalig Ubisoft Producer, Jade Raymond. Zij vertrok een poosje geleden al richting EA, maar gaf onlangs aan dat ze voor haar vertrek wel bezig waren met een concept voor een nieuwe game binnen de serie. 

Het gaat dus nog altijd om geruchten en vage hints, maar met zo veel rook zou er toch ook ergens vuur moeten zijn, nietwaar?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties