Hitman: Interview met Agent 47

Het was alweer een tijdje stil rondom Agent 47 en zijn game Hitman. Na zijn moordreisje in Marrakesh genoot 47 van een heerlijke vakantie vol drank en badeendjes. Maar zijn volgende opdracht ligt al klaar.

Het schijnt iets met de band “The Class” te maken te hebben die eerder deze week een muziekvideo uitbracht. XboxNederland nam telefonisch contact met de huurmoordenaar op.

Ik: Good day 47, wat leuk om je eens te spreken.
47: Probeer je grappig te zijn? Vertel, wie wil je uit de weg geruimd hebben?
Ik: Uhm, dat is niet de reden dat ik hier ben.. Ik was benieuwd of je me wat meer over je volgende opdracht kan vertellen.
47: Hmm, wat zou je willen weten?
Ik: Nou, waar ga je naar toe en wie is je volgende doel?
47: Ik ga naar Thailand, om precies te zijn Bangkok. Er treedt 16 augustus in een hotel aan de Chao Pharaya rivier een band op genaamd ‘The Class’. Hun lead zanger Jordan Cross staat op mijn lijstje. Om losse eindjes direct op te lossen zal ik ook zijn advocaat een handje helpen.
Ik: Heb je al een plan?
47: Nog niet, maar zoals je nu wel van me gewend bent, zie ik overal een kans in. Ik maak me dus geen zorgen.
Ik: Verveel je je niet op vakantie?
47: Nee, zeker niet. Sterker nog, zoals je ziet in de video hier onder is er een nieuwe Elusive Target online gegaan. Ik ben benieuwd hoe mijn invallers het aanpakken.
Ik: Wauw, wat vet.
47: Zeker, maar we zijn nu vijf minuten verder en ik heb nog meer dingen te doen. Het enige wat ik nog kwijt wil is dat ik 16 augustus terug ben. En waag het niet dit op XboxNederland te zetten, want ik weet dat je dingen noteert. Je hebt 5 seconden om de telefoon neer te leggen. Good luck redacteurtje.

*tuut tuut tuut*

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties