Gisteren op het NeoGAF forum, waar het er soms nogal wild aan toe kan gaan qua speculaties en ronduit klinkklare onzin, kwam er toch een interessante post voorbij. Een insider die vaker in het verleden met leaks kwam welke uiteindelijk waarheid bleken, had verschillende dingen over Rare te vertellen.

Het gaat om NeoGAF lid ‘Kampfheld’ en als we NeoGAF zelf mogen geloven, werkt de beste man bij Microsoft en is hij op dit moment bezig met Crackdown. Zonder echt iets te verklappen heeft hij wat interessante dingen naar voren gebracht over Rare. Hij zei in de reactie dat dit zijn laatste bericht over Rare is en dat we daarna tot E3 moeten wachten voor meer nieuws. Hij liet onder andere weten dat als er nog  iets is waarmee we old-school Rare fans blij mee kunnen maken, dan zal datgene tijdens E3 van dit jaar gaan gebeuren.

Hij zegt ook dat klassieke Rare IP’s hun terugkeer zullen maken. Killer Instinct hebben we terug, maar er komt nog meer zegt Kampfheld. ”Als men niet eens een klein beetje tevreden is na de E3, dan mag je mij met vuur doden.” Letterlijk vertaald. Hiermee eindigt hij zijn bericht en sindsdien wordt er flink gespeculeerd. Er zijn al eerder signalen geweest van andere Rare games zoals Banjo Kazooie en Battletoads. Eerder had Kampfheld al op NeoGaf een bericht in morsecode neergezet.  Vertaald stond er:

B-K E3 15

Zo kregen we ook op de Twitter van Rare muzieknootjes uit Banjo Kazooie te zien en droeg Xboss Phil Spencer die een Battletoads shirt tijdens de CES. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het speculeren voor de E3 al flink is begonnen, maar totdan zullen we toch echt even moeten wachten. Wat zeggen jullie erover? Willen jullie de terugkeer van Banjo Kazooie, Battletoads of zelfs Conker zien? Laat het ons weten in de comments sectie hier op Xbox Nederland.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties