Australië, het land der oneindige mogelijkheden. Dat moet ook Xbox Australia hebben gedacht met het lanceren van deze indie bundel.

Dat men in Australië een speciaal plekje heeft voor de indie games, blijkt wel uit deze limited set die men daar op de markt gaat brengen. De “Independent Developers Pack” Xbox One is vanaf nu te vinden op de Australische Xbox Store. Het bevat, naast de Xbox One, downloadcodes voor vijf ID@Xbox games: Hand of Fate, Threes!, #IDARB, The Jackbox Party Pack en Never Alone en heeft tevens DLC add-ons voor Warframe en Smite beta in het pakket zitten. MS Australië draagt de indie developers dus een warm hart toe. “Independent games are something we are incredibly passionate about here at Xbox, and we know many of our fans feel the same,” aldus Jeremy Hinton van Microsoft Australia. Het ID@Xbox programma geeft de mogelijkheid aan door Microsoft goedgekeurde game developers om de door hen zelf ontwikkelde games te publiceren en geeft ze de tools en support om dat te doen.

Een bijzonderheid van dit pakket is dat men de komende Xbox One controller met 3,5 mm audio headphone ingang erbij heeft zitten. Tenminste, dat stond in de beschrijving voordat Microsoft zich realiseerde dat die nog niet eens gepresenteerd is. Op dit moment is hij weer uit de inhoud weggehaald. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

xbox-one-indie-controller-details-rl[1]

 

Op de vraag of deze bundel ook nog op de Europese markt gaat komen, geeft Microsoft niet echt een antwoord maar laat het een beetje in het midden. Waarschijnlijk omdat ze dit soort nieuws opsparen voor de E3 die komen gaat. De prijs van de bundel is 499 Australische Dollars wat overeenkomt met zo’n 350 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties