Horrorgame Dead by Daylight komt naar de One

Voor de liefhebbers van het horrorgenre is er goed nieuws. Dead by Daylight komt naar de Xbox one.

Deze game is al een tijdje beschikbaar op Steam. Hij moet dit jaar nog op console uitgebracht gaan worden. Dit hebben Starbreeze en Behavior Digital laten weten. Dus ben je liefhebber van schrikmomenten, van rennen voor je leven, van ’s nachts nog een uur of wat wakker liggen, dan is dit misschien wel de game voor jou.

Niet in de haak

Dead by Daylight is een PvP game waarin je als overlever of als killer speelt. De Survivors moeten het level zien te overleven en de Killer moet dat, logisch, zien te voorkomen. Survivors spelen in 3e persoon terwijl de Killers in First Person spelen. Als Survivor moet je zien te ontsnappen door één of twee metalen hekken. Om dat voor elkaar te krijgen moet je generators repareren die overal in het level te vinden zijn. Je hebt vier generators nodig om een hek te openen. Als Survivor heb je de keuze uit een aantal personages.

De Killer moet de Survivors te pakken zien te krijgen en hen lekker luguber ala Chainsaw Massacre ophangen aan een vleeshaak. De Killer kan niet uitgeschakeld worden. Ook als Killer kan je verschillende griezels kiezen. Als je dit zo leest dan heeft het veel overeenkomsten met Friday the 13th. Een precieze datum is nog onbekend maar we houden het in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties