Jawel, wederom een titel waar een beloofde releasedatum niet gehaald gaat worden. High on Life is de volgende titel uit een lange lijst met uitgestelde projecten.

High on Life werd tijdens de afgelopen Xbox Showcase aan ons onthuld en de meesten van ons op de redactie hadden wel zin in deze game met zijn doldwaze dialogen en humor. Heel lang hoefden we ook niet te wachten, want de game stond gepland voor release op 25 oktober van dit jaar. Maar zoals dat momenteel helaas met heel veel games gaat is ook High on Life uitgesteld. Niet heel lang overigens, want volgens ontwikkelaar Squanch Games moet de game nu op 13 december uit gaan komen.

Het is dezelfde verklaring die alle ontwikkelaars gebruiken. Er is meer tijd nodig om de best mogelijke ervaring te leveren enzovoort. Hoe dan ook, we zullen langer moeten wachten op High on Life. Wie echt niet kan wachten om meer te zien van de game voordat hij uit is doet er goed aan om de Gamescom Opening Night Live Showcase te volgen. Geoff Keighley heeft al beloofd dat daar nieuwe beelden van de game te zien zullen gaan zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments