Dames en heren, het was gewoon Kerst op de redactie van XboxNederland! Megagadgets stuurde namelijk een grote Mystery box! Martin en Niels doken er bovenop en begonnen gelijk met uitpakken. Wat ze allemaal aantreffen aan coole gadgets, dat zie je in de video hierboven. 

Op de website van Megagadgets kan je deze Mystery boxes in allerlei groottes bestellen en voor allerlei doelgroepen (man, vrouw, kinderen, nerd, tech geeks etc.). Kortom, mocht je een keer niet weten wat je moet kopen voor iemand’s verjaardag of een ander heugelijk moment, dan is zo’n Mystery box wel de uitkomst.

Wat kan je winnen in deze video? Twee coole gadgets, maar dat moet je maar even in de video bekijken! Laat in een bericht hieronder weten waarom jij die gadgets zou moeten krijgen!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rene Katerberg
6 jaren geleden

Leuk gedaan jongens. Moest er af en toe hartelijk om lachen. En waarom ik een gadget moet winnen? Gewoon omdat ik een enorme gunfactor heb, een smile als The Joker en natuurlijk omdat ik de eerste ben die reageert (al is dat wellicht voor sommige mensen die mij kennen geen verrassing)

Niels van der Grift
Niels van der Grift
6 jaren geleden
Reply to  Rene Katerberg

Thanks! Goede redenen om te winnen, haha (je had me bij The Joker al)