Toen ik de persconferentie van Microsoft op de E3 bekeek, werd ik heel erg blij van Xbox Design Lab. Ik kan namelijk eindelijk mijn ultieme controller maken in de gekste kleuren en met mijn gamertag erin gegraveerd. Deze ontzettend toffe feature zal in september al beschikbaar zijn in de Verenigde Staten maar wij Europeanen moeten nog een jaartje wachten.

 

Wij vroegen het ons al af in een vorig artikel. Sinds de release van de Xbox Design Lab website worden mensen buiten Europa omgeleid naar de pagina van de Xbox One S. Veel mensen vroegen zich daarom ook af of dit te maken heeft met een bepaalde delay voor Xbox Design Lab in Europa. In dit geval is dat inderdaad zo en Xbox heeft bevestigd dat Xbox Design Lab pas volgend jaar in Europa beschikbaar zal zijn.

Xbox Design Lab

GameReactor.eu heeft Microsoft om verduidelijking gevraagd. Microsoft heeft dit gegeven en gaf aan dat Xbox Design Lab niet eerder dan ergens in 2017 in Europa zal verschijnen. Dit is een grote domper voor velen van ons omdat het toch een ontzettend tof idee is om je eigen controller te maken en te customizen. De prijs is nog onbekend maar zal waarschijnlijk rond de 80 euro gaan liggen. De vraag is nu, ga jij wachten tot 2017 of ga je een van je vrienden in de VS lief aankijken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments