Mensen worden steeds meer hyped voor de E3 van Microsoft. Terecht, want ze hebben zoveel te presenteren dat ze drie titels afgelast hebben! 

Het gaat om de titels Crackdown, Scalebound en Quantum Break. Die laatste waren al geruchten over maar die eerste twee niet. Dat is natuurlijk hartstikke jammer want ik ben zo benieuwd naar Crackdown! Scalebound zag er ook vet uit, maar weet ik nu nog te weinig over. Het laat je wel gissen naar wat Microsoft dan nog allemaal gaat presenteren? Hopelijk niet zoals E3 2013 dat er veel Netflix gezeur komt, maar juist games, games en nog eens games! Dat ze zulke vette titels weglaten betekent hopelijk dat ze juist nieuwe IP’s gaan introduceren!

Er zijn natuurlijk behoorlijk wat hype-train uitspraken:

‘Met de beste games lineup voor de Xbox One in de geschiedenis van Xbox en met Windows 10 als beste platform voor gaming die we ooit hebben uitgebracht, zal dit een exceptioneel goed jaar voor gamers worden. Het maakt niet uit waar of hoe je speelt, ik ben er echt van overtuigd dat 2015 onze grootste jaar ooit zal worden’

                                                       – Phil Spencer

De titels die we nu missen komen wel naar de GamesCom als we Spencer mogen geloven, waar ook Windows 10 wederom de aandacht zal hebben betreffende de games die er op uitkomen. Op de E3 zullen de HoloLens en Oculus Rift ook een grote rol spelen, dus is het dan eindelijk tijd voor de VR om te gaan shinen na al die tijd van onderdrukking of verwaarlozing?

Nog even de vette trailers van Crackdown, Scalebound en Quantum Break om je geheugen op te frissen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments