Halo Legends opnieuw op Netflix

Halo Legends is een kleine filmserie die bestaat uit 7 afleveringen Deze zijn geheel in de Japanse anime stijl en gemaakt door verschillende Japanse producenten. Deze 7 films zijn vanaf nu te bekijken op Netflix.

De serie heeft al eerder op (Amerikaanse) Netflix gestaan maar is blijkbaar, aan de Tweet van Halo te merken, opnieuw neergezet waarna ze dit bij Halo als groot nieuws opnieuw hebben gebracht.

Maar goed, dus nogmaals ons bericht uit januari met de info over deze serie.

De afleveringen zijn van 2009 en 2010 uitgebracht via Halo Waypoint en volledig gefinancierd door 343 Studio’s. Het idee voor deze serie scheen al jaren te bestaan maar het project werd pas in 2010 uitgevoerd.
Frank ‘O Connor liet weten dat 343 graag meer verhalen wilde vertellen over de wereld van Halo. Maar dan in een ander format, dus niet in een game. Tevens had men het idee dit in verschillende tekenstijlen te willen tonen. Vanuit dit idee is de filmserie Halo Legends geboren.

De afleveringen

Al met al zijn de 7 afleveringen samen goed voor zo’n 120 minuten. Het verschilt per aflevering, maar ze variëren tussen de 10 en 20 minuten.

Iedere aflevering vertelt een ander verhaal, de volgorde waarin je ze kijkt is dus niet belangrijk. In ”The Package” krijgen we weer te maken met Master Chief, net als in ”Origins”. Maar in ”Odd One Out” volgen we een lid uit de unit van Master Chief. Ieder verhaal is weer een verrassing! Deze vorm maakt dat je af en toe een aflevering kan kijken zonder de lijn van het verhaal kwijt te zijn. Hartstikke handig dus!

Toen ze uitkwamen heb ik de afleveringen bekeken via Halo Waypoint, maar helaas zijn ze daar niet allemaal op uitgekomen. Ik ga de resterende afleveringen dus nog zeker kijken! Jullie ook?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments