Halo Infinite werd gelanceerd zonder campaign co-op en zonder Forge. Die zouden later komen. Dat later is nu nog iets later geworden.

De campaign co-op mode zou bij de start van Season 2 op 3 mei gelanceerd worden. Dat zit er helaas voor degenen die hier met smart op zitten te wachten niet in. 343 Studios heeft dit met een update op Halo Waypoint laten weten.

We boeken flinke vooruitgang met de co-op campaign. Dit werk loopt parallel aan het werk voor seizoen 2 en het werk aan de Forge.

De realiteit is echter dat het iets meer tijd gaat nemen om een kwalitatief goede, 4-speler co-op ervaring in de enorme wereld van Halo Infinite af te leveren. Daarnaast willen we ook een goede 2-speler split-screen lanceren die op alle consoles, van de originele Xbox One tot de Series X, goed draait. De non-lineaire, open gedeelten van de campaign zorgen nog voor wat kopzorgen waar we wat langer de tijd voor nodig hebben om op te lossen.

Dit alles betekent dat we de campaign co-op niet kunnen lanceren tijdens de start van seizoen 2 op 3 mei. We zijn echter wel nog altijd van plan om de co-op later in seizoen 2 te lanceren. We komen zo snel mogelijk met een releasedatum voor de co-op en split-screen co-op.

Geen campaign co-op bij de start van seizoen 2 dus. Maar de ontwikkelaar lijkt dus nog altijd te mikken op een release gedurende seizoen 2, dus de schade qua wachten lijkt mee te vallen.

En dan Forge. Die zou gedurende seizoen 3 uitkomen. Hoe lijkt het daar mee?

We maken ook goede vooruitgang met Forge. Een selecte groep community creators is momenteel al bezig met Forge en we werken nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische ervaring te bieden voor wat betreft het creëren, delen, browsen en spelen van Forge content. We blijven Forge aan selecte groepjes beschikbaar stellen terwijl we dit ontwikkelen en hebben ook een publieke test gepland staan in de nabije toekomst. Ons doel is nog steeds om Forge gedurende seizoen 3 uit te brengen.

Halo Infinite lijkt niet al te veel last te hebben ondervonden van de release zonder de campaign co-op en Forge, maar hoe zit het met jullie geduld? Is het bijna op of maakt het jullie weinig uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments