Het lijkt erop dat Microsoft aardig wat van plan is tijdens PAX East, want het bedrijf komt met een hele lading aan games. Het gaat hier om al uitgebrachte games, maar ook om games die nog niet eens een concrete releasedatum hebben gekregen.

PAX East begint op 6 maart en eindigt op 8 maart en het evenement wordt gehouden in Boston, Mass. Het evenement is al volledig uitverkocht. Microsoft’s booth zal een hoop te bieden hebben. Zo kan men uitkijken naar Battlefield: Hardline, Evolve, Pneuma: Breath of Life, ScreamRide, State of Decay: Year One Survival Edition, Ori and the Blind Forest, Swordy, maar ook games die nog lang niet uit komen zoals Halo 5: Guardians en Fable Legends. Al deze titels zullen speelbaar zijn.

Naast dit alles zal Microsoft ook drie verschillende panels houden. De eerste heet ”What it takes to build a next-gen open world game,” en The Witcher 3: Wild Hunt’s ontwikkelaars zullen hierbij aanwezig zijn. Er zal ook een Killer Instinct panel gehouden worden waar de ontwikkelaars een nieuwe character zullen onthullen. Het derde panel zal bestaan uit Larry Hyrb die voor een grote menigte een aflevering zal opnemen van de show.

Het is opmerkelijk dat Halo 5: Guardians al speelbaar zal zijn hier, maar we mogen er gerust van uit gaan dat het hier om een multiplayer sessie gaat, want ik verwacht echt dat Microsoft de onthulling van de campaign voor de E3 zal bewaren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties