Zou het niet een ongelofelijke domper zijn als je ineens Gwent zou spelen, het kaartspel uit The Witcher 3, en dat je dan Geralt hoort met een andere stem? Gelukkig hoeven we daar niet bang voor te zijn met Gwent.

CD Projekt RED heeft gelukkig aangegeven dat ze de originele stemacteurs inhuren voor al het stemwerk in Gwent. Zoals jullie misschien al weten heeft Gwent een volle singleplayer campaign en daar zul je de stemmen van sommige personages horen. Gelukkig is Geralt gewoon Geralt en niet ineens zo’n man met een hogere of veel lagere stem.

”We gebruiken altijd dezelfde stemacteurs, anders wordt het erg verwarrend als je ineens een andere stem hoort en dat willen we niet” aldus game director Benjamin Lee

Gwent moet uren en uren aan singleplayer content bevatten met een heus interactief verhaal. Klinkt mij allemaal als (Gwent) muziek in de oren. Het zal ongetwijfeld een Hearthstone ripoff worden met enkel een The Witcher saus er over heen, maar daar zal ik mij geen één moment aan storen, want ik houd van beide franchises. Als Gwent de kwaliteit haalt van Hearthstone, dan ben ik alleen maar een gelukkig mens.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties