Zenimax Online Studio maakt enkele details omtrent de eerste grote update van 2018 voor The Elder Scrolls Online bekend –  Dragon Bones, een uitbreidingspakket met twee nieuwe kerkers. Daarnaast verschijnt Update 17, een gratis toevoeging voor iedereen.

Het Dragon Bones uitbreidingspakket bevat twee nieuwe kerkers – Scalecaller Peak en Fang Lair– die beiden beschikbaar zijn in zowel normal als in veteran modus, met een veteran Hard Modus voor elke eindbaas. Deze nieuwe kerkers laten spelers het opnemen tegen nieuwe en terugkerende vijanden, waaronder door de plaag geteisterde ogers, krachtige tovenaars en hun ondode creaties en zelfs de gereanimeerde beenderen van een oeroude draak.

Spelers worden beloond met nieuwe items en monster sets, verzamelobjecten en achievements. Tevens ontvangen alle spelers het Renegade Dragon Priest masker bij het betreden van één van de kerkers. Het Dragon Bones uitbreidingspakket is gratis voor ESO Plus leden en beschikbaar in de Crown Store voor niet-leden.

Update

De gratis Update 17 wordt tegelijk met Dragon Bones gelanceerd en bevat:

  • Het Outfit System: laat spelers toe om het uiterlijk van hun uitrusting aan te passen, ongeacht de uitrusting die je draagt.
  • Twee Nieuwe Battlegrounds: de Orc Stronghold of Mor Khazgur en de Dwarven Ruins of Deeping Drome zijn twee nieuwe arena’s voor de 4v4v4 multiplayer chaos. (Battlegrounds PvP vereist ESO: Morrowind)
  • Home Storage System: deze langverwachte functie geeft spelers de mogelijkheid om voorwerpen veilig op te bergen in hun huis via het Homestead huisvestingssysteem.
  • Bijkomende Gameplay Functies: Nieuwe Quality of Life toevoegingen voor zowel nieuwe als ervaren spelers om het meeste uit ESO te halen. Waaronder de nieuwe Level Up en Skills Adviseurs die spelers begeleiden naar de beste upgrades wanneer ze in niveau stijgen; daarbovenop verbeteringen bij het vechten, die het makkelijker maken om vaardigheid synergiën te herkennen en te activeren.

De aanvullingen en verbeteringen die in Update 17 zitten zijn gratis beschikbaar voor alle Elder Scrolls Online spelers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments