Ghostwire: Tokyo en de Spider’s Thread update nu te spelen!

Inclusief nieuwe gameplay modes!

Vandaag komt Ghostwire: Tokyo uit. Wat mag je van de nieuwe game van Tango Gameworks verwachten?

Na een timed-exclusive wurgcontract van een jaar is Ghostwire: Tokyo uit haar lijden verlost. De game is vanaf vandaag ook op andere platformen te spelen, waaronder Xbox en Xbox Game Pass. De release wordt gevierd met de toevoeging van een flinke update, genaamd ‘Spider’s Thread’.

Ghostwire: Tokyo is een spel waarbij de bevolking van Tokyo is verdwenen en bovennatuurlijke krachten door de straten dwalen. Als speler is het jouw taak om het kwaad te verdrijven en te achterhalen wat is aan de hand is. Hiervoor heb je een scala aan paranormale skills tot je beschikking. Bovenstaande launch trailer geeft een mooie indruk van wat jou als speler te wachten staat.

Spider’s Thread update

De Spider’s Thread update voegt een gloednieuwe spelmodus toe aan Ghostwire: Tokyo. Deze mode speelt als een roguelite-uitdagingsmodus. De mode bestaat uit 30 stages, die uit een totaal van 120 stages geselecteerd worden, uiteraard om te voorkomen dat de mode repetitief aan gaat voelen. Deze spelmodus geeft de speler de mogelijkheid om vaardigheden te verbeteren en is dus ook los te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties