Heet nieuws op de donderdagmiddag. Een Italiaanse website meldt dat een poster van Destiny 2 op twee plekken is uitgelekt. De posters zouden verstuurd zijn naar de Italiaanse tak van gamewinkel Gamespot. Op de poster zijn een aantal interessante nieuwtjes te vinden, waaronder de (mogelijke) releasedatum.

Op de poster wordt vermeld dat de game een bèta zal krijgen. Daarnaast worden de logo’s van Activision en Bungie getoond. tevens is het opvallend dat er drie Guardians zonder helm op de poster staan. Fans zullen wel weten dat Guardians zelden hun helm af zetten in de game.

De releasedatum die wordt vermeld is vrijdag 8 september. Best aannemelijk aangezien Destiny ook op 8 september uitkwam. Daarnaast wordt er over een beta in de zomer gesproken.

In een presentatie begin februari liet Activision nog weten Destiny 2 dit jaar uit te willen brengen. Een releasedatum werd toen nog niet genoemd. Of 8 september de daadwerkelijke releasedatum wordt is nog even afwachten, het kan natuurlijk ook zijn dat iemand aan het knutselen is geweest. Zodra er meer bekend is over Destiny 2, dan lees je het uiteraard bij ons!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments