Geheime levels in Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Eind 2019 komt er een 2D variant van Yooka-Laylee uit. Een exacte releasedatum weten we nog niet, maar over de game komen we wel al steeds iets meer te weten. Wat voor nieuws kunnen we halen uit de nieuwste trailer?

Tijdens de E3 van 2019 werd de nieuwe game al aangekondigd. De afgelopen weken is er meer informatie gegeven over Yooka-Laylee. Met Yooka-Laylee and the Impossible Lair kunnen we een gloednieuwe Yooka-Laylee ervaring verwachten. Playtonic gaat het duidelijk over een andere boeg gooien met de game. Waar de vorige game een 3D ervaring bood, zal het nieuwe deel een 2D/2.5D wereld bieden, met puzzels en nieuwe uitdagende gameplay.

Hoewel het nieuwe concept niet door iedereen enthousiast wordt onthaald, ben ik zelf wel onder de indruk. Ik houd heel erg platformers en ook in de nieuwe trailer zit gameplay waar ik enthousiast van word. Zo moet het mogelijk zijn om 2D alternate states (ik noem het maar even ‘geheime levels’) te unlocken door in de open 2.5D wereld puzzels op te lossen. Juist die afwisseling in gameplay en leveldesign vind ik in de trailer erg verfrissend uitzien. En ik ben dan ook reuze benieuwd naar meer.

Mocht jij nou ook benieuwd zijn naar meer gameplay? Op donderdag 25 juli om 16:00u zullen de ontwikkelaars nieuwe gameplay streamen op Mixer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments