Uitermate positief nieuws vandaag, want de producer van Gears of War is benoemd tot baas van de Black Tusk studio van Microsoft.

Het is alweer een aardig tijdje geleden dat we een echte Gears of War voor een Xbox console kregen. Tuurlijk kregen we Gears of War: Judgment in 2013, maar vele gamers beschouwen deze titel niet als een echte Gears of War game. Officieel is er nog geen nieuwe Gears of War titel aangekondigd, maar we weten dat Black Tusk met een nieuw project bezig is en er zijn genoeg hints en signalen die naar de Gears of War franchise wijzen. Zo zien we op de homepage van Black Tusk de tekst ‘current project’ staan met daaronder het Gears of War logo en hebben zij meerdere vacatures op hun site staan waarin mensen met “a passion for the Gears of War franchise” worden gevraagd.

Na de overname van de Gears franchise, was het Rod Fergusson’s taak om de boel te beheren. Vandaag is de beste man de baas geworden van de Black Tusk studio en dus Gears of War in het algemeen.

Hardcore Gears of War fans hadden al hoop lopen koesteren dat Rod een een invloedrijke rol zou gaan spelen voor een nieuwe Gears of War en dat is nu dus absoluut het gevoel. Geweldig nieuws, want deze man eet, drinkt en slaapt Gears of War……bij wijze van spreken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties