De eerste week van maart is er één waar vele Xbox en Windows fanaten en profs op zitten te wachten. Want dan zal van 2 t/m 6 maart, de Games Developer Conference 2015 in San Francisco gaan plaats vinden.

Microsoft heeft laten weten dat er nieuws komt over wat er allemaal op de plank staat wat betreft Windows 10 en de Xbox One. Zij zullen daar informatie gaan delen over nieuwe tools en roadmaps met developers die geïnteresseerd zijn in het maken van games voor Windows 10, het ontwikkelen van cross-platform multiplayers binnen Xbox Live en ze zullen ook nog meer laten zien van DirectX 12.

registration[1]

“Er zullen 16 informatie rondes door de dagen heen worden gegeven, er is een prachtige stand en er zijn twee loungeplekken. Xbox zal er de laatste en mooiste games presenteren en er zal het één en ander worden vertelt over game development voor Windows 10 en Xbox One” aldus Will Tuttle van Xbox Wire. We gaan dus kennismaken met allerlei nieuwe ontwikkelingen op de eerder genoemde systemen.

Op 4 maart wordt hierover een grote presentatie gegeven die maar toegankelijk is voor een beperkt aantal genodigden. De presentatie zal niet lang daarna in zijn geheel te zien zijn op Xbox Live, YouTube en Channel 9.

We zijn heel benieuwd wat er allemaal voor moois getoond gaat worden. Wil je er niets van missen? Blijf ons, Xbox Nederland, dan op de voet volgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties