Op 28 maart komt Crime Boss: Rockay City op de pc uit en iets later dit jaar zal de game ook op de Xbox te spelen zijn. Wat mag je van de game verwachten? In een nieuwe trailer leren we meer over de game modes die de Crime Boss kent.

Binnenkort zal Crime Boss: Rockay City, ontwikkeld door Ingame Studios en uitgegeven door 505 Games, in de winkels liggen. Met de nodige twijfel wacht ik de nog onbekende release af. De trailers laten een nogal wisselend beeld zien.

De nieuwste trailer toont de drie belangrijkste modi van het spel.

  • Crime Time-modus biedt kleinere overvallen die spelers alleen of met bots kunnen aanpakken voor snelle beloningen, terwijl complexere opdrachten als contracten kunnen worden geplaatst.
  • De Baker’s Battle-campagne heeft Michael Madsen als Travis Baker, een meedogenloos personage dat de onderwereld van Rockay City wil veroveren terwijl hij de vasthoudende Sheriff Norris (gespeeld door Chuck Norris zelf!) ontwijkt.
  • Ten slotte biedt de Urban Legends-modus zes mini-campagnes die in moeilijkheidsgraad toenemen naarmate je verder komt.

Ben jij klaar voor wat klassieke actie geïnspireerd op de jaren 90 wanneer Crime Boss: Rockay City op 28 maart uitkomt voor PC en later ook voor Xbox.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties