Laten we eerst maar even op onze knieën vallen. Can I get a HALLELUJAH? en vele andere anime kijkers schreeuwen met mij: HALLELUJAH!! Hoezo? Omdat FUNimation nu een gratis streaming service heeft op de Xbox One!

Je verwacht het niet, zo’n service voor Europa en Amerika voor typische Japanse shows. De streaming service van FUNimation laat je de nieuwste dubbed en subbed anime shows zien in HD (voor zo ver dat mogelijk is voor de oudere afleveringen van bijvoorbeeld Naruto en One Piece). Je hoeft ook niet eens te wachten op nieuwe seizoenen want de afleveringen komen online wanneer ze ook in Japan uitkomen! Je moet hooguit wachten op afleveringen die zijn nagesynchroniseerd in het Engels, maar ik verwacht dat veel mensen gewoon de Japanse audio willen met enkel Engelse ondertiteling. Je kan de service ook voor al je andere apparaten gebruiken, dus ook op je telefoon voor onderweg!

subanie

Hoe ‘gratis’ is gratis?

Je hoeft je enkel aan te melden en je kan de app gebruiken, maar ze willen natuurlijk wel verdienen. Daarom kan je verschillende subscriptions kopen. Zie hieronder of op de website.

funimationfunimation2Ga ik dit gebruiken? Ik zou het eerst 14 dagen gratis proberen en bij jezelf checken of je zoiets vaak zou gebruiken. Het is in ieder geval een mooie (legale) manier om anime te kijken in Europa, want op deze manier support je ook de series die je kijkt en het is op zich al leuk genoeg om daar je geld in te stoppen, gezien er prachtige anime series worden gemaakt in Japan!

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rene Katerberg
7 jaren geleden

Het linkje onder het tweede plaatje (subscription plans) verwijst naar het derde plaatje (prijzen tabel)

Bradley van der Avort
Bradley van der Avort
7 jaren geleden

Ik ben er nog niet zeker van maar er is een kans dat ik de Sub pas ga kopen.