De echte fans was het natuurlijk al opgevallen, maar de ’trial edition’ van PES 2017 is te downloaden in de store!

De officiele Free-to-Play editie van Pro Evolution Soccer 2017 is eindelijk te downloaden, ik zal even kort uitleggen wat je met deze vette trial allemaal kunt!

Exhibition Mode

Exhibition mode is simpelweg gezegd gewoon offline potjes voetballen, tegen zowel de computer als je ‘niet-digitale’ vrienden. In tegenstelling tot de volledige game, kun je met de FtP variant met slechts 9 clubs spelen in 2 verschillende stadions, gelukkig moet dit genoeg zijn om je enigszins te kunnen vermaken.

Training

Uhh, ja.. Training dus, boring.. Zegt genoeg denk ik..

28558885945_f22602db83_b

PES League Mode

Yeaaah! Daar zat ik op te wachten, PES League mode is een modus waarin je, jawel, online kunt strijden om de titel als beste digi-voetballer ooit! In deze modus strijd je online tegen andere spelers om de titel. Het leuke van deze modus is dat er van tijd tot tijd, diverse extra ’time-limited’ competities aan toegevoegd worden. Deze tijdelijke competities worden toegevoegd en beheerd door externe websites, met waarschijnlijk dus kans op kekke prijzen!

PES zonder de PES

Allemaal erg leuk natuurlijk, maar Free-to-Play zou Free-to-Play niet zijn als er wat beperkingen in de game zouden zitten. Nou wees niet bang, die zijn er!

Zoals ik net al aangaf kun je dus maar op een beperkt aantal locaties met een beperkt aantal clubs spelen. Daarnaast kun je helaas geen opgeslagen data meenemen naar de volledige game, mocht je die willen aanschaffen. Ook heb je geen toegang tot deze functies:

  • Quick match
  • Competition
  • Master League
  • Become A Legend
  • myClub

Nou.. valt best mee toch? Succes allen! Ennuhh.. mocht je meer willen weten over deze versie van PES 2017, klik dan even hierrr.

pes-2017-review-konami-ruikt-bloed-en-haalt-uit-97740

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties