Free-To-Play Dauntless is nu cross-play te spelen

Er is weer een free-to-play game uit. Monster Hunter-achtige Dauntless heeft vandaag de Xbox Store bereikt. Iets voor jou?

En dat niet alleen, de game bevat zowel cross-play evenals cross-progression op de Xbox One, de PS4 en in de Epic Games store. Dit maakt dat spelers op deze platformen met elkaar kunnen spelen.

Na een jaar Open Beta en veel feedback van meer dan drie miljoen spelers, brengen we de game trots naar de console en breiden het spelersaantal uit.

Toen we hier voor het eerst over spraken, over One Dauntless, wisten we dat dit best een ambitieus doel was. Er was nooit eerder een game met volledige cross-play op de console gelanceerd. Maar we geloven in onze vrienden bij Epic Games. En Sony en Microsoft deden dat ook.

Phoenix Labs CEO & co-founder Jesse Houston

Dauntless is door Monster Hunter geïnspireerd. Je gaat de strijd aan met grote Behemoths. Dit lever je resources op die je weer om kan zetten naar wapens en gear. Dauntless is totaal vanaf de grond opgebouwd om een multiplayer waarin samenwerking belangrijk is te zijn. Hij is nu in de Store te vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments