Via het Dauntless Twitter kanaal wordt de releasedatum voor de Monster Hunter-achtige game van Phoenix Labs gedropt. Volgende week kun je er al mee aan de slag!

Dauntless doet het lekker op de pc. De action RPG is daar al lange tijd speelbaar via early-access. In de game jaag je op kolossen en monsters samen met je buddies. Elk gevecht voelt aan als een bossfight en kan wel 10 tot 20 minuten duren. Net als in Monster Hunter World ben je constant bezig met het upgraden van je wapens en uitrusting en speel je nieuwe uitdagingen een gevechten vrij.

De game is free-to-play en werkt met seasons die je met Fortnite kunt vergelijken. Deelname aan een season is optioneel en kost je ongeveer € 10,- euro. Boek je voortgang tijdens zo’n seizoen dan speel je extra’s vrij. Verleidelijk in een third person game die voor een goed deel om het ontwikkelen van je karakter draait.

Ook qua graphics doet de game met zijn komische stijl denken aan Fortnite. Dauntless biedt je de mogelijkheid om je savegame van de pc te importeren naar de Xbox. Daarnaast zijn er plannen voor crossplay.

Please Login to comment
  Subscribe  
Abonneren op