Fortnite voegt LEGO Islands toe: LEGO Raft Survival en LEGO Obby fun

Het Fortnite-univserum blijft maar uitdijen. Deze week zijn aan Fortnite twee ‘family-friendly’-ervaringen toegevoegd. Welke games zijn toegevoegd?

In LEGO Raft Survival kunnen spelers aan de slag met het klassieke LEGO Pirates-thema. In dit overlevingsspel zullen jij en maximaal drie andere landbouwers je zeebenen testen door op de open zee te drijven aan boord van kleine riviervlotten. Spelers worden tijdens het bouwen onder vuur genomen door het beruchte Barracuda-schip. Als je de vissen niet wilt voeden, zul je je medebemanning moeten ondersteunen en nieuwe vlotten moeten bouwen om drijvende te blijven. In bovenstaande video kun je een eerste indruk krijgen.

In LEGO Obby Fun zul je obstakelbanen navigeren die vol zitten met loopbruggen, gevaarlijke heuvels en paden. Met meer dan 300 niveaus geïnspireerd op klassieke LEGO-thema’s om te voltooien, zijn er dus de nodige platoformen beschikbaar om te trotseren. Ook deze nieuwe game kun je met 4 vrienden spelen.

LEGO Islands is een reeks gezinsvriendelijke ervaringen die de LEGO Groep heeft gecreëerd met behulp van Unreal Editor voor Fortnite.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties