Nog twee nachtjes en dan…

Over twee dagen is het zover, het is weer Firstlook-tijd! De grootste gamebeurs van de Benelux gaat van start en voor de meesten onder ons is dit het eerste moment om titels zoals Assassin’s Creed Unity en Evolve voor de eerste keer te spelen. Dit zal de vierde keer worden dat ik naar Firstlook ga en ik weet dan ook wat ik kan verwachten; een gezellige sfeer en als je echt veel geluk hebt kan je zelfs vette prijzen winnen.  Mijn probleem is alleen dat de Xbox One slecht vertegenwoordigd is.

Als je naar de site van Firstlook gaat kun je zien dat Sony en Nintendo het goed doen in de Jaarbeurs. Sony staat op Firstlook met vijf nieuwe first-partytitels en Nintendo zelfs met acht Wii U titels. Als je nu zit te kijken en denkt; “Waar is Microsoft?”, dan moet ik je teleurstellen en je doorverwijzen naar GameMania, Xbox en GameMania werken namelijk samen op Firstlook. De enige first-partygame voor de Xbox One zal Sunset Overdrive zijn, waar zijn Halo en Quantum Break Microsoft?

sunset

Onze community bestaat uit gepassioneerde Xbox One bezitters daarbij hebben we een jaar geleden niet zomaar de keuze voor de One gemaakt. Ondanks dat de Xbox overal ter wereld achterloopt op de PS4 blijven wij wel achter Microsoft staan, maar dan vind ik dat Microsoft ons ook wat moet teruggeven. Het is al erg genoeg dat er wereldwijd twee keer zoveel PS4’s als One’s zijn verkocht maar op dit soort evenementen moet Microsoft juist zijn slag slaan. Laat nou zien waarom de Xbox zo’n goed apparaat is en welke exclusieve content jullie te bieden hebben! Ik vind het echt heel erg jammer dat Microsoft voor deze strategie heeft gekozen. Op deze manier kan Microsoft de consument niet overtuigen en zullen ze het alleen nog maar moeilijker krijgen.

Ach ja, er zullen nog heel veel kansen komen en we moeten met z’n allen maar blijven hopen dat de Xbox op een dag een beetje kan terugslaan. Ik ga in ieder geval het hele weekend in Utrecht de nieuwste games checken en een gezellige tijd beleven. Zie ik jullie komende zaterdag en zondag ook? Laat het weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties