Stilte na de storm

Het Firstlookweekend is weer voorbij en we zijn weer een stukje wijzer geworden. Er is door de redactie van xboxnederland en 3nter veel gespeeld en uitgetest, komende week worden hierover allemaal hands-on artikelen op de beide sites geplaatst.

Naast onze inbreng met de hands-on ervaringen, hebben jullie (de gamer) aangegeven welke game en ontwikkelaar jullie het meeste waarderen. Als bezoekers van Firstlook hebben jullie kunnen stemmen op de speelbare games, de beste game van Firstlook 2014 was volgens jullie Assassin’s Creed Unity! De serie van Ubisoft is altijd erg populair geweest, dit kun je niet alleen aan de grote hoeveelheden verkopen  zien maar ook aan de vele petten en vesten waarmee de fans rondlopen. Goeie keuze jongens!

Assassin'a Creed Unity Cover

Naast de beste game werd er ook een award voor de beste stand uitgereikt. Voor de vierde keer op rij ging Ubisoft ook met deze prijs mee naar huis. De stand van Ubisoft is altijd erg duidelijk aanwezig en geeft de gehele beursvloer een positieve vibe. Mooie boothbabes die met goeie en harde muziek lekker op het podium aan het dansen zijn, dat hebben we nodig op dit soort evenementen.

De belangrijkste award van Firstlook is natuurlijk voor de gene die dit weekend het meeste werk hebben verricht: de boothbabes natuurlijk! Waar vorige jaren Logitech en Ubisoft de prijs in de wacht sleepten ging de award dit jaar naar Sabine van GameMania, gefeliciteerd!

gamemania bb

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties