Ubisoft teased met het eiland uit Far Cry 3 op Facebook. Maar gaat het om een Far Cry 3 remaster of een opvolger op Far Cry 3?

Ubisoft heeft wat leuks te vertellen op de E3 en het heeft in elk geval te maken met Far Cry 3 en de antagonist Vaas. Op het officiële account van Ubisoft Frankrijk, het thuisland van Ubisoft, zijn namelijk een paar leuke teases de deur uitgedaan.

Far Cry 3 remaster?

De eerste is een eiland met het bericht: “An island we never really left”. Het plaatje van het eiland, wat rechtstreeks uit Far Cry 3 komt geeft aan dat we een game kunnen verwachten die te maken heeft met deze game. Natuurlijk hopen we dat het meer is dan een simpele remaster, want daar heb ik eerlijk gezegd mijn buik wel van vol. Maar eerlijk gezegd lijkt een remaster wel wat realistischer.

De tweede teaser, die bijdraagt aan het gevoel van een remaster, is de uitspraak “Nog meer waanzin? Volg ons op Instagram” rechts, met het plaatje van Vaas erbij.

Of Far Cry 5?

Far Cry 5 zou ik toch ook niet willen uitsluiten. Ik vraag me namelijk af wie er daadwerkelijk zit te wachten op een remaster van Far Cry 3. Vorige maand kwamen er ook al geruchten, die je met een flinke schep zout moet nemen, rondom Far Cry 5 die blijkbaar 26 november dit jaar nog zou verschijnen. Far Cry 5, met een nog prominentere rol voor Vaas, die het zo geweldig deed in Far Cry 3, zou direct al voor een verkoophit kunnen zorgen.

Funfact: Vaas in Better Call Saul

Wist je dat Vaas (de acteur van Vaas dan) voorheen in Breaking Bad en nu in Better Call Saul te zien is? Hij is handlanger van Hector Salamanca en is onder andere te zien in de laatste aflevering.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments