LEGO, waar gaat dat eigenlijk over? Het eerste antwoord wat dan logischerwijs te horen is zou zijn: over bouwen! Tot nu toe hebben we eigenlijk geen LEGO game die op bouwen gebaseerd is, tot nu toe.

Want vandaag laat Warner Bros, TT Games en The LEGO Group weten dat er een nieuwe game komt, LEGO Worlds. Het bevat een veelvoud aan fantasiewerelden die geheel van LEGO stenen zijn gemaakt. In die wereld kan je samen met andere spelers de boel verkennen en nog leuker, nieuwe dingen creëren. De game staat gepland voor 24 februari van het volgend jaar.

“In LEGO Worlds starten spelers een opwindende reis waarin zij als doel hebben om Master Builder te worden. Het heeft een open wereld die compleet uit LEGO bestaat”, aldus Jonathan Smith, Head of Production, TT Games. “Of je nu personages wil maken, in voertuigen op onderzoek uit wil gaan, gebouwen wil bouwen of allerlei items, personages en wezens in de wereld wil ontdekken, je hebt de vrijheid om alles wat je maar kan verzinnen te maken”.

David Haddad, President van Warner Bros. Interactive Entertainment vertelt dat het een totaal nieuwe ervaring zal zijn die het fysiek bouwen met LEGO steentjes op het scherm brengt. En dat alles met een vleug LEGO humor.

In LEGO Worlds ga je op zoek naar de verborgen schatten die er zijn. Schatten die fantastisch zijn of gewoon leuk. Je kan als cowboy op een giraf rijden of als vampier Yeti’s de stuipen op het lijf jagen. Tijdens de zoektocht om Master Builder te worden help je andere LEGO figuren met bijvoorbeeld het vinden van een zwaard voor een koning, een boer beschermen tegen een zombie invasie of een huis bouwen voor een holenmens. Je ziet het al, je fantasie kan aan alle kanten zijn gang gaan. De online multiplayer laat je ook nog eens toe tot de werelden van andere spelers waarin je samen kan bouwen en co-op missies kan doen.

Dus de wereld van echte LEGO stenen komt eindelijk ook naar je console. Lekker bouwen, lekker crea-Bea allerlei gekke dingen verzinnen. Minecraft met een vleug adventure gaming.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties