Explosieven vliegen je om de oren in Redfall

In aanloop naar de release van Redfall leren we de verschillende characters kennen. Vandaag is Remi De La Rosa aan de beurt! Wat zijn we te weten gekomen?

Het kwartet aan helden is bijna compleet. Afgelopen week leerden we scherpschutter Jacob kennen en zagen we Layla en haar telekinetische krachten voorbij komen. In bovenstaande character trailer leren we Remi kennen. Remi De La Rosa is een briljante gevechtsingenieur die haar leven op de frontlinie heeft doorgebracht. Met behulp van haar robotcohort Bribon is ze vastbesloten om de overlevenden van Redfall te helpen redden.

Als ik naar de trailer kijk dan lijkt Remi diegene die voor chaos gaat zorgen. De explosieven vliegen in het rond. Ook lijkt ze een support rol te hebben. In de trailer zien we hoe zij andere hero’s kan healen. Een character dat je dus zeker in je team wilt hebben!

Over Redfall

Redfall is een open-wereld co-op first person shooter die door Arkane Austin ontwikkeld wordt. De studio kennen we onder andere van games, zoals Prey en Dishonored. In Redfall is de stad door vampieren overgenomen. Samen met maximaal 3 andere spelers probeer je weer controle over de stad te krijgen.Wil je graag meer lezen over Redfall? Je leest hier alles wat je moet weten.

Redfall komt exclusief uit op Xbox Series X|S, Xbox Game Pass en PC en is vanaf 2 mei 2023 te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties