Scherpschutter Jacob uit Redfall heeft een aantal toffe skills!

Redfall wordt op 2 mei 2023 uitgebracht. In aanloop naar de release leren we de characters kennen. Wat zijn we over Jacob te weten gekomen?

We moeten nog even het nieuws van gisteren verwerken, waarin aangekondigd is dat Redfall in de eerste periode na release enkel in 30 FPS te spelen zal zijn. Deze bittere pil maakt echter alweer snel plaats voor enig optimisme na het zien van bovenstaande beelden.

In The Deadeye trailer leren we Jacob beter kennen. Jacob is een militaire scherpschutter die na een bijna fatale ontmoeting met een vampier een nogal uniek oog heeft ontwikkeld. De skill maakt van Jacob de ideale scherpschutter en in de trailer zien we daar de eerste beelden van. Ook zien we een soort psychische skill om een raaf op te roepen, waarmee vijanden aangevallen kunnen worden. Het ziet er allemaal erg mooi en overtuigend uit. Jacob wordt door Yuri Lowenthal vertolkt.

Over Redfall

In eerdere beelden zijn we ook al meer over Layla te weten gekomen. Wil je graag meer lezen over Redfall? Je leest hier alles wat je moet weten over de nieuwe first-person vampire shooter van Arkane.

Redfall komt exclusief uit op Xbox Series X|S, Xbox Game Pass en PC en is vanaf 2 mei 2023 te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments