Evolve belooft een game te worden waar we nog jaren over praten. De hype is groot en er is al een beta geweest. Die komt er nu weer voor de Xbox One. Wij van Xbox One Nederland wilden meer weten.

De Xbox One open beta begint aanstaande donderdag 15 januari. Zoveel is zeker, maar er schijnt meer te zijn. Zou je los willen gaan als het monster Wraith en de onlangs toegevoegde hunters Pamell, Abe, Caira en Cabot? Dan kan dat. Ik kan niet wachten.

Wraith

Mocht je een pre-order van Evolve hebben gekocht voor of tijdens deze open beta dan krijg je exclusief instant access tot bovengenoemde monster en hunters. En dat niet één uur of één dag, maar gedurende de gehele beta. Om het feest compleet te maken zorgt je pre-order er voor dat je bij de release (10 februari) Wraith en deze hunters unlocked hebt.

Wraith

Hunter

Weapon evolve

Volgende week zal Turtle Rock,het team achter Evolve, diverse diepgaande strategy guides op hun Evolve News Blog zetten. Met deze extra intel begin je nog beter voorbereid aan Evolve.
Onlangs las je bij ons al dat Evolve Gold ging en om dat te vieren heeft het team een intro cinematic online gezet. Je checkt hem hier:

 

Ik ben benieuwd wat Evolve in petto heeft en kan niet wachten op de tweede open beta. De game wordt flink gehypet en ik hoop dat het de hype waar maakt. De eerste beta die ik speelde op de Xbox One verliep goed maar ik vond de map voor het monster te klein en voor de hunter te groot. Ik hoop dat de gasten bij Turtle Rock hier wat aan hebben gedaan.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties