Vandaag was de officiële releasedatum van de Elite controller voor de Xbox One. Alleen hebben maar weinigen hem echt in handen.

elitecontrollerIk had hem al een pre-order staan en ik had eerder deze week al een mailtje naar de winkel gestuurd met de vraag wanneer hij zou komen. Ik kreeg als antwoord dat hij gewoon op schema lag en dat hij op 30 oktober klaar zou liggen. Helaas, pindakaas, het gerucht ging al rond dat de Elite slecht leverbaar was. Vandaag bleek dit werkelijkheid en kwam de winkel waar ik hem in pre-order had staan met het bericht dat het 20 november zou gaan worden. Als we een rondje langs de (online) winkels doen, zien we ook dat hij overal als uitverkocht gemarkeerd staat, of met een uitgestelde leverdatum. Budgetgaming heeft nog maar 4 retailers vermeldt staan. Dit was een week geleden nog een lijst van minsten 10 winkels. De plaatselijk Game Mania liet weten er vijf besteld te hebben maar had geen zekerheid er ook daadwerkelijk vijf te krijgen op de 30e.

Dit probleem speelt trouwens wereldwijd. Ook in de Microsoft Store staat hij als niet leverbaar. Voor de meesten van ons zal het dus nog even wachten worden op dit mooie stukje techniek.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Gijs K
Gijs K
7 jaren geleden

Ik heb ‘m 19 juni besteld bij Wehkamp, maar gisteren is de leverdatum van 2-3 dagen (waar deze al even op stond) aangepast naar 3 weken…

Fai Fai
Fai Fai
7 jaren geleden

Ik heb hem gisteren van een meesterlijke dude kunnen kopen voor 174 (geseald, dus ongeopend). Echt super maar ook echt super blij mee, want het is echt een joystick om u tegen te zeggen! Ik was namelijk niet onder de indruk van de X-1 joystick en daarom ging mijn voorkeur in deze generatie uit naar de DS-4. Maar sinds gisteren weer terug bij Microsoft. Alleen zo jammer dat street fighter 5 niet op de X-1 komt, want het is echt een apparaat om mee te domineren. Kortom als het er is gewoon kopen en niet zeiken over de prijs, want… Lees verder »