Special Edition witte Xbox One X nu te bestellen

Wie kent de reclame niet. Witter dan wit. Smetteloos wit. Dit riedeltje kunnen we nu ook voor een Xbox reclame gooien.

Update 30-8

Gisteren lieten we weten dat de speciale Xbox One X Robot White Special Edition Fallout 76 bundel alleen in de VS te koop leek te zijn. Vandaag blijkt dat gelukkig anders. In onze eigen Microsoft shop kan hem nu in de pre-order gooien zodat je hem op 16 november thuisgestuurd kan krijgen. Plaats je pre-order dus snel hier.


Origineel bericht 29-8

Vandaag liet Microsoft weten dat ze voor het eerst een witte Xbox One X en Elite Controller gaan lanceren. De console is onderdeel van de Xbox One X Robot White Special Edition Fallout 76 bundel die helaas op dit moment alleen in de VS te vinden zijn. Hopelijk komt de bundel nog deze kant op.

Voor de witte Elite Controller kan je wel een order plaatsen in de Microsoft Store. Voor net geen 150 euries staat hij daar te koop en dan kan je hem rond 16 oktober verwachten. Vreemd genoeg is dit gewoon de eerste versie van de Elite en lijkt de komst van versie 2 nog steeds niet in zicht. Wil je hem hebben, wees dan wel snel want op is op.

Ook heeft men de opvolger van Turtle Beach’s Elite Pro headset aangekondigd. Deze zal vanaf 8 oktober in Europa te vinden moeten zijn. Zo kan je lekker fris de winter in.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments