Een groep gebruikers van de Elite Series 2 komt met uiteenlopende klachten over de controller. Microsoft erkent inmiddels dat er daadwerkelijk wat aan de hand is en is een onderzoek gestart.

De gloednieuwe Elite Controller Series 2 kampt volgens de berichten van een deel van de gebruikersgroep met onder meer stick drift en de knoppen die lijken te blijven plakken. Microsoft heeft in een reactie laten weten dat het de problemen erkent. De techgigant laat verder weten een onderzoek te starten naar de fouten in de controller en de op internet circulerende problemen. Hierbij zien ze zich gesteund door verschillende technische teams. Het statement van Microsoft leest:

Al onze producten ondergaan grondige kwaliteitstesten. Het is echter niet ondenkbaar dat een klein percentage van onze apparaten problemen kent. We zijn ons ervan bewust dat een klein deel van de gebruikers van de Elite Controller Series 2 problemen ondervindt. Deze problemen worden op dit moment al onderzocht door onze teams. We willen onze klanten aansporen om contact op te nemen met Xbox Support als ze eveneens problemen ondervinden.

Mocht jij nou problemen ondervinden met je nieuwe Elite dan is het raadzaam om contact op te nemen met je handelaar of Microsoft Support. Twijfel je aan de prestaties van je controller dan kun je via de Xbox Accessoires app op je Xbox One of pc controleren of de input goed wordt geregistreerd door de controller.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments