Call of Duty: Modern Warfare was vorig jaar al een succes, maar toen de makers de gratis Battle Royale modus Warzone online pleurde, ging het helemaal door het dak! Dat blijkt maar weer uit nieuwe cijfers.

De redactie van XBNL was diep onder de indruk toen Warzone werd uitgebracht. Het antwoord van ontwikkelaar Infinity Ward met hun Modern Warfare serie op de huidige battle royale gekte. Het was een regelrechte schot in de roos. De game kan je gratis downloaden en spelen, maar voelt tegelijkertijd aan als een hoogstaand product. De game is af. Het is doorontwikkeld en heeft extra toevoegingen in de battle royale modus ten opzichte van andere games. Zo ga je bijvoorbeeld een gevangenis in voordat je echt af bent en kan je terug worden gekocht door je team. Je kan snel zien hoe goed een wapen is. De dingen die je kunt kopen zijn interessant. Het geluid is goed. Het werkt gewoon allemaal super! Echt een aanrader.

Niet alleen de redactie is onder de indruk, maar de hele gamerscommunity. We zijn een maand verder en de game heeft over alle platformen maar liefst 50 miljoen spelers weten te overtuigen van Warzone. Waar ik zelf nog wel benieuwd naar ben is hoeveel de ontwikkelaar met Warzone verdient. Je kan extra dingen kopen in Warzone, maar dat is allemaal cosmetisch of heeft met de Battle Pass te maken die ook voor Modern Warfare zelf geldt. In Warzone hoef je niks te kopen, het is echt puur optioneel. Mede daarom is de game waarschijnlijk zo ontzettend gegroeid.

Er worden nog altijd updates uitgebracht voor Warzone. Zo is laatst de optie toegevoegd om met 4 mensen in 1 squad te spelen (waar het voorheen gelimiteerd was tot 3 man). Ook andere modi als BR Solos zijn beschikbaar waar je lekker in een free-for-all in de map wordt gedropt zonder het vormen van squads.

Wil je dit alles proberen? Ga dan lekker de game downloaden en probeer ‘m zelf!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties