Heerlijk dit soort berichten altijd, lekker speculeren of een leak echt of nep is. Ditmaal gaat het over de releasedate van Doom, welke gelekt zou zijn door de Franse tak van Amazon.

Zet het zout maar klaar, maar Doom zou volgend Amazon Frankrijk op 30 juni uitkomen. Een redelijk specifieke datum aangezien juni een 31 maand is. Vaak worden releasedates op het einde van een maand of jaar gezet. Het zegt op zich niet veel over de betrouwbaarheid, maar apart is het wel. Amazon Frankrijk heeft eerder een aantal releasedates goed ‘voorspeld’, namelijk Forza 6 en Rise of the Tomb Raider. Nogmaals, dit zegt niets over deze releasedate. Ze hebben er ook wel een paar keer naast gezeten met releasedates van games.

Op zich is 30 juni een aannemelijke datum voor de game. Juni is niet zo druk qua grote games die de verkoopcijfers van Doom zouden kunnen drukken. Totdat Id Software het zelf naar buiten brengt blijft het slechts een gerucht, maar ik vindt het zelf redelijk aannemelijk dat we eind juni lekker kunnen gaan knallen.

doom

Id Software heeft zelf nog geen concrete datum bekend gemaakt voor Doom. Het enige wat naar buiten is gebracht is dat de game in 2016 uitkomt. Begin dit jaar komt er een ook beta van Doom, wanneer precies weten we nog niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments