Wanneer je een game voor de volle mep koopt, wil je ook het volledige pakket. Dus zonder dat er dingen weggestopt zitten achter microtransacties. Met DOOM Eternal is dat ook precies wat je gaat krijgen.

Het is niet zo dat er in DOOM Eternal geen unlockables zitten, maar je hoeft er in elk geval geen cent extra voor neer te tellen. Alles is te unlocken met XP dat je kunt verdienen door domweg de game te spelen. Dat vertelde Creative Director Hugo Martin in een post op Facebook.

Geen store. Niks wat je in Eternal kunt unlocken met XP heeft ook maar iets te maken met vaardigheden of content die de gameplay beïnvloeden. Het enige dat je met XP kunt unlocken zijn cosmetics. Die cosmetics hebben geen invloed op hoe je de game speelt, ze zien er gewoon cool uit.

Doom Eternal is een full-priced game, geen free-to-play of mobile game. We geven je een volledige ervaring, zonder store, net zoals je zou mogen verwachten. Skins unlocken met XP is een onderdeel van de ervaring voor wie dat leuk vinden. Je kunt het ook volledig negeren en dan heeft het geen enkele impact op je ervaring, maar hoe dan ook, het is allemaal gratis.

En dat is wat mij betreft precies zoals het hoort, zeker bij een game waar je gewoon de volledige mep voor moet betalen. DOOM Eternal komt uit op 20 maart. Kijken we er al wat naar uit om weer allerlei demonen-gespuis aan gort te schieten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments