Dead or Alive is een langlopende serie die ooit opviel door de “bouncing boobies”. Dit werd wat lachend ontvangen maar bleek later, na uitleg van de makers, toch veel rekenkrachtte eisen. Naast deze gimmick zette de serie nog iets anders neer dan bijv. Tekken. Dead or Alive 5 is al een tijdje uit en nu is het tijd voor een laatste update.

Volgens Koei Tecmo zal deze update in februari beschikbaar komen en het is bevestigd dat het compatibel zal zijn met downloadable content en characters uit Dead or Alive 5: Ultimate. De laatste update bevat niet alleen het grootste character roster, maar zal ook de grootste zijn qua extra content, zoals costumes en stages die geselecteerd kunnen worden.

Met deze update zal Crimson uit Dead or Alive 2 terugkeren, net als de Danger Zone stage uit de eerste Dead or Alive game. Verder krijgen Eliot en Marie Rose een nieuwe custome skin en zullen Kasumi, Kokoro, Rachet, Hitomi en Tina nieuwe kapsels krijgen.

Er komen ook nog nieuwe karakters, namelijk Raidou en Honoka, die beide vorige week onthuld zijn. Check de trailers hier:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties