Onlangs heeft Koei Tecmo de website van Warriors Orochi 4 online gegooid. Dit betekent dat we nu in handen zijn van wat verse details en mooie plaatjes.

De strijd tegen Orochi

Nu de wereld opnieuw is samengevoegd en er een groot arsenaal aan helden is samengesteld (bekijk ze hier) worden zij direct geconfronteerd met een nieuw gevecht. De sleutels tot het oplossen van de nieuw ontstane mysterieuze situatie zijn de acht ‘armbanden’ die over grootste kracht beschikken. In de zoektocht naar deze armbanden zullen de helden, met elk hun eigen overtuigingen, het tegen elkaar op moeten nemen.

Het wordt al snel duidelijk dat Zeus, de koning der goden van de berg Olympus, hierachter zit. Wat is zijn doel bij de wederopbouw van deze parallelle wereld waarin de helden al eerder hebben gestreden tegen Orochi? Om dit mysterie op te lossen, besluiten de helden het op te nemen tegen de goden.

Deze slideshow vereist JavaScript.

What’s new?

Momenteel is er nog niet heel veel bekend over de details van de game, maar die zullen naar verwachting heel snel volgen. Helemaal gezien de game dit jaar gelanceerd wordt. Wat we wel weten delen wij natuurlijk graag!

Zo is er door Koei Tecmo, de studio dus,  bekend gemaakt dat de game geen open-wereld zal zijn (in tegenstelling tot Dynasty Warriors 9). Wel zal de game een offline co-op modus kennen en zijn er in totaal 170 personages aanwezig!

Nieuw in Warriors Orochi 4 zijn de zogeheten ‘Sacred Treasures’. Dit zijn verborgen schatten die, zodra gevonden, je toegang geven tot nog nooit vertoonde magische krachten genaamd “Divine Arts”. Hoe deze precies in zijn werking gaan is nog niet bekend, maar check vooral even de vette plaatjes hieronder voor een indruk.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments