De week waarin er nog steeds geen elfstedentocht is aangekondigd, iedereen het IS-terreur alweer is vergeten en farao Lubach serieus overwogen moet worden door de tweede kamer is weer voorbij. Het weekend is aangebroken en dat luiden we in met de Weekendklok.

Master Chief is ook blij met het weekend.

dancing_spartans_hilarious_halo_4_gift_xd_by_landro117-d6qntsq[1]

Trouwens, een waar diepteinterview met de Master Chief kunnen jullie hier vinden.

Titanic

Ook was er opmerkelijk nieuws over een nieuwe Titanic game die in de maak is. Via Indiegogo.com proberen de makers van deze game geld in te zamelen. Het spel zal gaan over een persoon die op de Titanic belandt, om zijn onschuld te bewijzen voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Nu kun je deze game gaan kopen! Maar ook gewoon een eindbaas zijn en de Titanic zelf maken… van LEGO.

Check hier de pitch van de game zelf.

Als Minecraft van EA was geweest

En nog meer EA-bashing

 

comics-Dorkly-EA-games-738703

 

 

 

 

 

Nuf said…

Female gamers…

Steeds maar weer

Videoreviews

Het was ook de week van de vele reviews zo hadden Dante en Niels hun eerste video review op de site. Over Ori And The Blind Forrest, check hier deze funny video. We hebben al veel grappige dingen over het kapsel van Dante gehoord, Super Saiyan, Wolverine, noem het maar op.

Crazy girlfriend

Mannen verwaarloos uw vriendin niet het is weer gametijd maar geef haar zo nu en dan ook een beurt, anders krijg je dit soort grappen!

Game dus niet met je vrouw, maar met mate(n). Goed weekend!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties