Na weer een eerste week werken na het nieuwe jaar is ook weer het eerste weekend van het jaar in zicht. Misschien heb je ook wel de hele week thuis gezeten door code rood in het noorden van het land, good for you! Hoe dan ook staat De Weekendklok klaar met golden oldies en nog veel meer.

Een gouden oude

Banjo Kazooie stamt inmiddels al uit 1998, maar dan had je rond die tijd wel een trotse bezitter moeten zijn van een Nintendo 64. Voor de diehards die alleen maar een Xbox in hun bezit hebben gehad heeft het iets langer moeten duren. Banjo Kazooie was pas vanaf 2008 te verkrijgen als Arcade game in de Xbox store. Hoe dan ook heeft een fan inspiratie gevonden om de originele Spiral Mountain uit Banjo Kazooie te gebruiken als vette Halo map in the Forge.

Spiral mountain Banjo

Zoek de verschillen.

Hier kan Miley Cyrus nog wat van leren

Hoe zinvol de ene speler kan zijn met een spel, hoe nutteloos een ander is. Ik weet niet helemaal wat de persoon in kwestie hiermee wilde bereiken, misschien probeerde hij zichzelf als beroeps paaldanser op de kaart te zetten.  Het enige wat we nu weten is dat je kunt twerken naar hartenlust in Rainbow Six Siege. De enige vereiste is een turret op een paal en misschien een íets aantrekkelijkere outfit.

Doe het als een struisvogel

Heb jij na je wekelijkse LAN party’s moeite met in slaap komen? Geen zorgen, daar is nu iets op bedacht! Voor op je werk, onderweg of bij een vermoeiende familie aangelegenheid kun jij nu slapen wanneer je wil. Steek je hoofd onder het zand zoals alleen struisvogels dat kunnen en verstop je een tiental minuten van de echte wereld. Voor €9,65 ben jij de trotse eigenaar van een origineel struisvogelkussen. Maak je geen zorgen meer over slaapgebrek, want zoals je ziet is dit kussen niet alleen modebewust, maar ook super comfortabel! Sla snel je slag en ga nooit meer door het leven met een gebrek aan slaap.

struisvogel

Zo vader zo zoon

Deze knul werd goed voor de gek gehouden op bij zijn zestiende verjaardag. De jongen dacht een Xbox 360 te krijgen, maar dat bleek iets totaal anders. Nu, 7 jaar later pakt de jongen zijn vader terug met een cadeau voor kerst. Dit is nog eens een goede prank. See it for yourself!

Dood en verderf

Wie denk dat een defibrillator alleen gebruikt kan worden voor goede zaken heeft het 300% bij het verkeerde eind. Deze speler laat zien hoe je zónder dood te gaan uit een vliegtuig kan springen en je hierbij ook nog eens wat tegenstanders om kunt leggen met dit elektrische apparaat. Met 800 volt op zijn repertoire moet een defibrillator natuurlijk behoorlijk wat ellende kunnen veroorzaken.

Lachwekkende GamerTags

Inmiddels is er op Reddit een thread geopend met daarbij de vraag wat de meest lachwekkende GamerTags zijn die spelers zijn tegengekomen. Check de post vooral hier.
Persoonlijke favorieten?

Playing Halo years ago I came across a guy called “the HIV virus”. When he killed you, it read ” You were killed by the HIV virus”. Made me chuckle.

Deze vind ik erg leuk bedacht, natuurlijk is dit te doen met honderden ziektes, dus sla je slag! Kijk vooral de rest van de namen nog even door, er staat voldoende tussen om je een middag mee te kunnen vermaken. Kennen jullie nog lachwekkende GamerTags?

Dit was de Weekendklok weer voor deze week, geniet van jullie welverdiende weekend! Volgende week vrijdag staat er weer een kersverse editie voor jullie klaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments