De kerst is in aantocht, dat is duidelijk. Die kut-kerstnummers op de radio en het is weer stervenskoud buiten. Gelukkig mogen we ons voor de verandering verheugen op Europees voetbal na de winterstop, PSV naar de Champions League maar liefst. En op de redactie zijn we nog aan het nagenieten van het prachtige game-najaar van 2015.

Genieten met Fallout 4

En dat doen we natuurlijk met Fallout 4. Ik heb niet zoveel vrije tijd als ik zou willen en kan daardoor dagelijks maar een paar uurtjes gamen. Ik zit dus nog midden in Fallout 4 en ik ben gelukkig niet de enige. Overal om me heen hoor ik de avonturen van de virtuele Vault Dweller die op ieders console en pc staat geïnstalleerd. “Ik heb Cait het Gronak-costuum aan laten doen” en “ben je al in The Museum of Witchcraft geweest?” zijn het gesprek van de dag.

Je verliezen in een virtuele wereld is nog nooit zo toepasselijk geweest als in Fallout 4, maar dan spreek ik vooral voor mezelf. Het recept van deze fantastische game was uiteindelijk helemaal niet moeilijk:

In de stijl van Fallout 2

Een modder heeft het voor elkaar gekregen om het isometrische camerastandpunt werkend te krijgen in Fallout 4. Voor de oudere gamers kan het nostalgie opwekken omdat Fallout 1 en 2 alleen met dit camera-standpunt te spelen was. Mods op de consoles behoren ook tot de mogelijkheden van Fallout 4, maar of deze beschikbaar komt weten we niet. En of het fijn spelen is vraag ik me ook af.

Shago m-m-m-multicombo!

Deze week kwam het karakter Shadow Jago voor Killer Instinct uit, in de volksmond beter bekend als Shago, wat mij meer klinkt als een fancy artiest om eerlijk te zijn.

Shadow Jago
Shadow Jago
Shago
Shago

Zie hieronder een zieke combo met dit nieuwe personage.

Meme’s and shit

 

Conclusie

Mainstreet is voor mietjes. Echte mannen luisteren toffe Russische boybands. Daar wil ik dan ook mee afsluiten, veel plezier!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maarten Zant
Maarten Zant
6 jaren geleden

Leuk om mijn Shago en de zieke combo terug te zien in de Weekendklok! Bedankt daarvoor Jeffrey!