Terwijl heel Nederland in Spanje zit, zijn er hier en daar nog een paar hardwerkende gamers. Ook bij ons op kantoor wordt het beetje nieuws wat er is nog keihard verslagen. Gelukkig is de officiële werkweek afgelopen, dus dat betekent voor het handjevol niet-vakantiegangers WEEKEND!!1! De Weekendklok heeft geslagen…

Vunzigheid

Omdat de Weekendklok traditiegetrouw wordt voorzien van vrouw-onvriendelijke shit, willen we ook weleens uit complimenteuze hoek komen.

Dat mevrouw Croft er goed uitziet in de nieuwe Tombraider bijvoorbeeld. Ja, dit zijn echte game models.

 

Realistische vrouwen

Game studio’s zijn al sinds jaar en dag bezig om mooiere en mooiere graphics te maken. Ze staan vooraan om hun hyper-realistische belichtings-technieken en natuurgetrouwe dynamische wolken te laten zien. “Kijk eens hoe realistisch onze game er uitziet”.

Als ze zich zo druk maken om detail, waarom kunnen ze dan niet een vrouwenlichaam op een natuurlijke manier neerzetten. Je ziet nooit dikke vrouwen in een game, mocht er één inzitten, dan zien ze er ook nog eens raar en niet natuurgetrouw uit. Of zijn alleen superdunne vrouwen geschikt voor onze games?

Als gamemakers zichzelf zo prijzen in het creëren van een accurate digitale wereld, dan is het tijd om echte vrouwen te laten zien:

Sonya-Blade-Mortal-Kombat-vs-DC-U

Lara-Croft-Tomb-Raider

Jade-Mortal-Kombat

Bikini-Girl-Grand-Theft-Auto-V

Cortana-Halo-4[1]

 

Ook heel realistisch: Need For Speed

Ik had al eerder aangegeven dat de nieuwe Need For Speed grafisch echt even de lat een meter verschuift. Dat wordt nog eens bevestigd door onderstaand plaatje waar de ontwikkelaar heeft besloten om een real-life scene na te maken. Twee foto’s zijn dus echt, twee andere zijn in-game.

Het is lastig om te zien, maar het gras verklapt dat de rechter twee de echte foto’s zijn. De linker komen uit de game.

 

Meer realisme met Unreal Engine 4

Wat?! Is dit echt? Nee dus, dit is een Unreal Engine 4 rendering, gewoon voor in je spelletje straks.

 

Witcher Comedy Cartoon

Spoiler alert als je de game nog niet helemaal hebt gespeeld.

 

Phil Spencer, Master Chef

yEgEG7O

https://twitter.com/KudoTsunoda/status/623978601201958912/photo/1

Phil’s broekzak

Wie is Phil Spencer? Phil Spencer is een man, hij werkt bij Xbox en hij heeft een collectie aan game t-shirts die hem waarschijnlijk zijn gegeven door mensen die graag een bruine arm willen halen.

Daarnaast is Phil Spencer een man die nooit zijn hand uit zijn zak haalt. In alle jaren dat hij bezig is met wat hij ook maar doet heeft Spencer nog nooit zijn hand uit zijn zak gehaald, true story!

Zie hier het bewijs:

Phil-Spencers-Pocket-1110x540[1]

Voor de twijfelaars is hier dubbel bewijs:

Phil-Spencers-Pocket-01[1]

Maar wat zit er in Phil’s broekzak wat zo verrekte belangrijk is??? Er zijn wel wat theorieën hierover. De meest aannemelijke vind je hier:

Theorie 1: Ontsteker

Phil-Spencers-Pocket-Detonator[1]

Wie zegt dat Phil niet één of ander afgelaten gebouw heeft voorzien van explosieven, klaar om op te blazen als hij wil? Het is zo klaar als een klontje. Mocht je ooit in een aanblik Phil zonder hand in z’n broekzak zien, hou de horizon dan in de gaten voor een optrekkende stofwolk.

Theorie 2: Miniatuurolifant

Phil-Spencers-Pocket-Elephant[1]

De meesten van ons zweren hierbij, maar helemaal zeker weten we het niet natuurlijk: Phil heeft een nieuw soort miniatuurolifant ontdekt en houdt die verborgen in zijn broekzak om die uit handen van kwaadaardige onderzoekers te houden. Wat een nobele man.

Theorie 3: Minecraft bonnetje

Phil-Spencers-Pocket-Receipt[1]

Ook niet geheel onwaarschijnlijk is dat Phil het bonnetje van de Minecraft aankoop goed bij zich houdt. De Amerikaanse belastingdienst zal een paar interessante vragen gaan stellen mocht Spencer het bonnetje niet meer hebben, het is dus best aannemelijk dat hij het altijd in z’n broekzak vast in z’n hand houdt. Als hij dat bonnetje zou verliezen… je moest er niet aan denken.

Theorie 4: Het voelt gewoon fijn

Phil Spencer (L) corporate vice-president Microsoft Studios and Phil Harrison corporate vice-president on stage at the Xbox Showcase in Cologne, gamescom 2013

De goedgeklede Spencer heeft zijn kleren natuurlijk op maat gemaakt, er is dus een goede kans dat zijn broeken gevoerd worden met iets extreem zachts, het bont van een katje of duur toiletpapier, en dat hij het fijn vindt om zachtheid in z’n ruwe handen te voelen.

Tot de dag dat de waarheid aan het licht komt moeten we het doen met deze theorieën.

 

Goed weekend!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments