Al kort na de release van Battleborn was het duidelijk dat de game het zwaar zou gaan krijgen, dit door de komst van Overwatch. Dat blijkt ook nu door de aankondiging dat de game geen updates meer gaat krijgen.

Fall update

In de herfst zal Battleborn nog één laatste update krijgen, waarbij er vooral veel cosmetische veranderingen plaats zullen vinden. Na deze update blijven de servers nog wel in de lucht en ook bugs zullen nog worden aangepakt, laat de creative director van Battleborn weten. Verder komen er dus geen updates, of uitbreidingen meer. De fans kunnen blijven spelen, maar daar blijft het helaas ook bij.

Battleborn is in mei 2016 uitgekomen, dus na anderhalf jaar is het behoorlijk gauw klaar met de game. Dit terwijl de game over het algemeen toch behoorlijk positieve recensies kreeg. Ook bij ons kreeg Battleborn een score van 77%, niet gek dus! Dus waarschijnlijk zal het toch Overwatch zijn geweest die Battleborn de das omdeed.

Nieuwe Borderlands game

Dit betekent dat het personeel van Gearbox weer aan nieuwe projecten kan werken, want die bugs die af en toe opgelost moeten worden zullen niet te veel tijd gaan kosten. Randy Varnell geeft zelf aan dat het personeel met een nieuwe langverwachte game aan de slag zal gaan.

Het meest voor de hand liggende is een nieuwe Borderlands game. Er is veel vraag naar vanuit de gamers en het is inmiddels weer de nodig jaren geleden dat er een Borderlands game uit is gekomen. Maar Gearbox is eigenlijk allesbehalve voorspelbaar, dus wie weet zijn ze wel met iets totaal nieuws aan de slag.

Wat denken jullie dat het nieuwe project van Gearbox zal worden?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments