Gamers die Dark Souls 2: Scholar of the First Sin hebben gekocht, kwamen er al gauw achter dat er iets niet helemaal lekker zat in de game. Wapen slijtage ging gestoord snel en al vrij gauw kampte de speler met een kapot wapen. Om dit te fixen staat er een patch in de planning.

Het schijnt een bug te zijn die zelfs al in de standaard pc versie van Dark Souls 2 zat, hoe hoger de framerate, hoe sneller het wapen zou slijten en uiteindelijk zou breken. Je zou verwachten dat ontwikkelaar From Software zo’n bug zou wegstrijken, maar als we het internet mogen geloven, is dit nog altijd niet gefixt in de pc versie. Daarnaast besloot From Software de bug ook gewoon vrolijk in de Xbox One versie te gooien. Expres of per ongeluk? Your guess is as good as mine, maar er lijkt een fix te gaan komen.

Op het NeoGAF forum maakte iemand een nieuwe discussie aan met het nieuws dat op de Japanse website van Dark Souls 2 staat dat er een update gaat komen die deze ongein gaat verhelpen. Het zou mij persoonlijk erg blij maken, want ik kan mij nog goed herinneren dat ik amper het startgebied had verlaten in de game en ik kreeg al de melding dat mijn wapen behoorlijk aan het slijten was. Het is leuk wanneer een game echt pittig is en uitdaging kan bieden, maar er zijn wel grenzen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties